رسانه ملی وترويج فرهنگ مهدويت Popular
کتاب رسانه و ترویج فرهنگ مهدویت ؛ نویسنده آن ابراهيم شفيعي سروستاني و ناشر آن صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، مرکز پژوهش های اسلامی می باشد .
موضوع:
مهدويت- انتظار ، تلويزيون و دين - ايران ، راديو و دين
ساختار :
کتاب به زبان فارسی در یک جلد تنظیم شده و مشتمل بر یک مقدمه که نویسنده کتاب توضیحات مختصری را بیان کرده است . و همچنین شامل بخش های ذیل می باشد و در آخر کتابنامه کتاب ذکر گردیده است .
منشور راهبردي فرهنگ مهدويت؛
بايسته هاي برنامه سازي؛
فهرست آثار مهدوي و آخرالزماني
گزارش محتوا :
انتظار، آمادگي و زمينهسازي براي ظهور است و رسالت منتظران هم تحقق جامعه منتظر و آماده است. جامعه منتظر و زمينهساز جامعهاي است كه اهداف، روابط و برنامه هاي خود را با مقاصد و خواستههاي امام خويش همسو ميكند.
انتظار زمينهساز تحقق عدالت همگاني است. فلسفه انتظار، آماده شدن براي زندگي انساني و آرماني و آماده شدن مردم براي پذيرش ولايت امام معصوم عليه السلام است. ازاينرو، رسانه بايد پيشتاز بسيج عمومي براي آمادگي مردم براي پذيرش حكومت اسلامي باشد. بدون شك، اگر نظريهاي بخواهد در سطح عموم و نخبگان مطرح شود و به فراخور خود، مخاطب جذب كند، نيازمند فعاليت رسانهاي است؛ زيرا نقش اين نهاد حساس و تأثيرگذار در معرفي، تبيين و ترويج نظريهها انكارناپذير است. ازاينرو، رسانه اين توانايي را دارد كه مانند مركز قدرتمند فرهنگي، ارزشهاي اجتماعي و اخلاقي آموزههاي مهدويت را تبيين و ترويج كند و با بهرهگيري از فناوريهاي ارتباطي، بر نگرش و رفتار مردم تأثير مثبت بگذارد.
اقبال روزافزون مردم به فرهنگ مهدويت و انتظار و عطش رو به تزايد اقشار مختلف به ويژه جوانان براي فراگيري معارف ناب مهدوي اقتضا ميكند صداوسيماي جمهوري اسلامي ايران به عنوان فراگيرترين رسانه ديداري و شنيداري، با اهتمام بيشتري به اين موضوع بپردازد و با ساخت برنامههاي متنوع و جذاب و در عين حال، برخوردار از محتواي متقن و مستدل، نيازهاي مخاطبان ميليوني خود را در اين زمينه برآورده سازد. بايد توجه داشت كه برنامهسازي در موضوعاتي آخرالزماني، اگر بدون توجه به بايستههاي تبليغ و ترويج فرهنگ مهدويت و انتظار باشد، اثر مثبت چنداني در جامعه ندارد و خداي ناكرده ممكن است به برخي از ديدگاههاي انحرافي يا افراطي و تفريطي نيز دامن بزند. ازاينرو، اداره كل پژوهشهاي اسلامي رسانه از سالها پيش تلاش كرده است، چارچوب فكري و ويژگيهاي فرهنگ مهدويت و انتظار را تبيين كند. اثرحاضر با تلاش پژوهشگر محترم آقاي سيدعلي محمدي متكازيني و با هدف پاسخگويي به پرسشها و ابهامهاي موجود در زمينه انتظار، مهدويت، آخرالزمان و رجعت تنظيم شده است. اين پژوهش، بازآفريني زحمات بيست ساله ديگر محققان اداره كل پژوهشهاي اسلامي رسانه است كه در فهرست ذيل آمده است. ازاينرو، ممكن است از لحاظ نگارش متفاوت باشند، ولي سعي شده ارتباط منطقي ميان بخشهاي مختلف نوشتار، حفظ شود. اميدواريم اين تلاش مورد استفاده و بهرهبرداري مديران و برنامهسازان محترم قرار گيرد.
منابع مقاله :
مقدمه و متن كتاب.
وضعيت کتاب :
فهرست مطالب در ابتدای کتاب و منابع نوشته ها در پايان کتاب بيان شده است. در پایین هر صفحه پاورقى ها نیز آمده است.
رسانه ملي وترويج فرهنگ مهدويت
مشخصات كتاب:
سرشناسه : شفيعي سروستاني، ابراهيم، ۱۳۴۳ -
عنوان و نام پديدآور : رسانه ملي و ترويج فرهنگ مهدويت/ به كوشش ابراهيم شفيعي سروستاني.
مشخصات نشر : قم: صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران، مركز پژوهشهاي اسلامي، ۱۳۸۹.
مشخصات ظاهري : ۶۸ ص.؛ ۲۱×۱۱ س م.
فروست : راهبرد رسانه؛ ۲.
شابك : ۱۰۰۰۰ ريال: 978-964-514-151-4
وضعيت فهرست نويسي : فاپا
يادداشت : كتابنامه به صورت زيرنويس.
موضوع : مهدويت-- انتظار
موضوع : تلويزيون و دين -- ايران
موضوع : راديو و دين -- ايران
شناسه افزوده : صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران. مركز پژوهشهاي اسلامي
رده بندي كنگره : BP۲۲۴/۴/ش۷ر۵ ۱۳۸۹
رده بندي ديويي : ۲۹۷/۴۶۲
شماره كتابشناسي ملي : ۲۲۰۸۱۸۱
ص: 1
عناوين اصلي كتاب شامل:
اشاره؛ فهرست مطالب؛ مقدمه؛ منشور راهبردي فرهنگ مهدويت؛ مقدمه؛ بايسته هاي برنامه سازي؛ همراه با برنامه¬سازان؛ فهرست آثار مهدوي و آخرالزماني مركز پژوهش هاي اسلامي
تفاصيل الكتاب
- دیجیتالی
- 1
- 13588
- BP224/4/ش7ر5 1389
- 297/462
- 2208181
- رایگان
- 9789645141514
- 2